Acestă afecţiune, afectează din ce în ce mai mulţi oameni, ignorată şi netratată la timp ea poate fi extrem de periculoasă, crescând în mod evident riscul de a dezvolta boli precum diabetul, boli cardiovasculare, anevrisme, probleme ale rinichilor, bolile congnitive, sunt destul de iminente.

IATĂ 3 REMEDII NATURISTE CARE TE VOR AJUTA:

Usturoiul

Este aproape nelipsit în tratarea multor afecţiuni, iată îl găsim şi pe acest palier, el conţinând compuşi de sulf, ca de exemplu trisulfura care are puterea de a scădea tensiunea arterială dar şi pe accea de a elimina foarte uşor toxinele şi colesterolul rău din sânge. În plus compuşii stimulează producţia de oxid de azot şi astfel reglează tensiunea, extinzând vasele de sânge.

Consumând dimineaţa înainte de micul dejun sau seara înainte de culcare, usturoi crud, proaspăt cam 2-4 buc. sau căţei în termen popular, acest remediu vă va face să uitaţi de tensiunea arterială.

Nu este recomandat consumul acestuia, persoanelor care suferă de gastrită, ulcer și alte afecțiuni ale tubului digestiv.

Cidru din oţet de mere şi bicarbonat de sodiu

Oţetul din cidru de mere ştim cu toţii că este foarte bogat în substanţe nutritive precum, calciu, potasiu, magneziu, aceste minerale sunt foarte importante în reglarea circulaţiei sangvine şi scăderea tensiunii arteriale de pe pereţii arterelor.

Ne trebuie 1/8 linguriţă de bicarbonat de sodiu, 1 pahar cu apă de preferat plată, 1 lingură de oţet din cidru de mere, se amestecă oţetul şi bicarbonatul în paharul cu apă şi se va consuma de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara .

Sucul de lămâie

Se stoarce sucul de la o lămâie după care se pune peste un pahar cu apă de preferat plată, se va consuma dimineaţa pe stomacul gol.

Nu este recomandat persoanelor care suferă de gastrită, ulcer și alte afecțiuni ale tubului digestiv.