Vă rog din toată inima, citiți Rugăciunea de Învoială, cât mai des, seara, între orele 20:00-23:00, și dați-o tuturor creștinilor pe care îi cunoșteți!

Părintele Cleopa ne spune că tot ce ne rămane de făcut este să ne unim în rugăciune, să facem semnul Sfintei Cruci cât mai mult, să facem rugăciune pentru Duhul Sfânt și să ne luptăm pentru a lua Taina Sfintei Împărtășanii cât mai mult timp cu putință. El zice că Dumnezeu ar opri tot dacă ar vedea că noi ne-am întoarce la iubire și credință curată, creștinească…

Rugăciunea de Învoială este foarte scurtă, dar extraordinar de puternică atunci când este făcută simultan, de către mai mulți oameni!

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu! Tu ai spus cu Preacinstitele Tale buze că atunci când doi sau trei oameni pe Pământ se învoiesc să ceară un lucru, va fi dat de către Tatăl cel ceresc, căci unde sunt doi sau trei adunați în numele Tău, acolo ești și Tu în mijlocul lor.

Nemincinoase sunt cuvintele Tale, Doamne, iubirea Ta de oameni este fără de margini, iar îndurarea Ta nu are sfârșit. Noi, robii Tăi (spuneți-vă numele), ne-am învoit să ne rugăm pentru iertarea de păcate a omenirii, pentru salvarea din mâinile Satanei, pentru umplerea inimilor noastre cu Duh Sfânt și iubire creștinească!

Doamne, nu lăsa Diavolul să își ducă planul la bun sfârșit! Iartă-ne și îndură-te de noi și de toți creștinii care te cinstesc și te slăvesc!

Lasă-ne, Doamne, creștinismul pe pământ, lasă-ne Sfintele Tale Taine, lasă-ne cerul senin și bucuria iubirii Tale!

Ne rugăm și pentru toți Sfinții Părinți și pustnici, din oricare loc al lumii, care mai țin, cu rugaciunea lor puternică, Mila Ta pentru noi!

Iartă-ne, Doamne, te rugăm din toată inima! Ajută-ne, Doamne, în toate faptele noastre săvârșite astăzi, ori pe care le vom săvârși mâine și în orice zi pentru Tine, însă nu cum voim noi, ci cum vrei Tu.

Fie voia Ta, Doamne! În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!”