În ciuda greutăților si problemelor prin care am trecut, nu m-am dat bătută. Au fost si zile în care totul a fost negru si parcă nimic nu mai avea sens dar au trecut. Azi zâmbesc si pentru asta îi multumesc lui Dumnezeu. Îi multumesc pentru tot binele adus în viața mea si pentru că mi-a dat putere să merg mai departe în zilele în care credeam că nu mai pot face asta.

Azi vreau să le spun tuturor că nu am nevoie de multi oameni în jur, am nevoie doar de câțiva care au ceva în suflet pentru mine. De ei am nevoie si de sănătate.

În ciuda experientelor trăite, în ciuda răutatilor cu care zilnic mă lovesc, eu nu mă dau bătută.
Răutatea, lipsa de respect și de bun simt din jurul meu nu mă mai afectează și nu mă mai face să mă simt slabă. Am învățat că nu orice lucru merită pus la suflet si că, cu astfel de situații mă voi întâlnii mereu.

Sunt recunoscătoare vieții pentru ceea ce mi-a dat, nu mă plang pentru ceea ce nu am și sunt mândră de ceea ce sunt și de ceea ce am realizat. Am învatat să nu răsplătesc răul cu rău, ci cu indiferență.

În viată am avut parte de multe nedreptati si de mulți oameni răi. Oameni care s-au gândit doar la ei si oameni invidioși, care își urăsc propriile neputințe. Un om sigur pe el si mulțumit de viața lui nu ar lovi în ceilalți.

Timpul a trecut si trece în continuare… Mă bucur că, măcar am învățat ceva din toată suferința trăită.

Azi, pot spune că sunt binecuvantată că am întâlnit oameni răi de la care am învățat să nu fiu ca ei, dar și oameni buni de la care am luat exemplu ce înseamnă să fii om.

Si daca îmi doresc ceva, ar fi, doar să fiu sănătoasă să-mi pot creste copilul linistită.

Cât timp va fi nevoie să lupt, o voi face cu toată forța! Am pe cineva care zilnic îmi dă energie si putere, acesta este băiatul meu. Doar datorită lui, viața mea are sens!

Text ValentinaVNB