Vreau sa ma las coplesita de trecut, inghitita de el, sau sa il asimilez si sa ma eliberez de tot ce a fost. Privirea mea este înainte spre tot ce ma asteapta bun de acum inainte.

Sunt pregatita pentru ce ar putea fi mai rau, dar ma astept ca totul sa mearga bine. Toata energia si concentrarea mea merg în directia reusitei.

Schimbarea aduce cu ea intotdeauna noi oportunitati de a creste si noi sanse sa fiu fericită.

Frica este incertitudine deghizata. Daca o imbratisez, va disparea, lasandu-ma mai curajoasă cu o fapta si mai bogată cu o experienta de viata.

Problemele sunt semnul ca sunt vie. Cu cat mai multe probleme rezolv, cu atat sunt mai vie si mai valoroasă. Prefer sa ma lamentez sau sa am multa experienta de viata si puterea de a depasi rapid orice obstacol?

Problema mea de acum va mai conta peste un an? Dar peste 5?

Problemele se rezolva pana la urma, intr-un fel sau altul. Dar stresul meu ramane.

Problema cu care ma confrunt este reala, sau e doar in mintea mea? Ma eliberez de toate prejudecatile si ideile limitative care imi intuneca judecata. Caut noi perspective asupra realitatii. Castig clarviziune, invat rapid din greseli si pe viitor imi voi inocula doar idei sanatoase si conforme cu realitatea.

Pot incepe oricand sa corectez ceea ce am gresit. Cu cat mai repede fac asta, cu atat mai repede revin la directia buna.

Vina dispare cand invat lectia. Lectia invatata inseamna victorie. Iar eu devin tot mai puternică.