O femeie care a avut parte de dezamăgiri a suferit, dar s-a ridicat și a mers mai departe cu fruntea sus este, cu siguranță, mai puternică, mai frumoasă, mai a dracu și mai sexy.

Puterea o capeți atunci când reușești nu doar să mergi mai departe, ci, mai important decât atât, să înveți câte ceva din greșeli și să nu le mai repeți. Știi, se spune că atunci când viața îți dă o palmă trebuie să întorci și celălalt obraz. Eu cred că ar trebui să fii pe fază, să intuiești ce urmează și să te ferești la timp.

Chiar dacă ai suferit și ai simțit că abia mai poți respira, dacă credeai că totul s-a sfârșit și nu mai vedeai drumul înainte, dar, în final, ai avut curajul să pășești mai departe, ești, cu siguranță, mai puternică.

Ești un om mai frumos după un eșec. Chiar dacă toată durerea te-a măcinat și ai simțit cum ți se scurge fiecare strop de energie, acum, când totul a rămas în trecut, ești un om mai frumos. Încercările prin care trecem nu doar că ne fac mai puternici și mai maturi, dar ne fac să conștientizăm anumite aspecte ale vieții de care habar nu aveam cât sunt de frumoase și câtă bucurie ne pot aduce.

Ești o femeie mai a dracu după ce viața te dă puțin cu fundul de pământ și este firesc. Atunci când toată încrederea ta, toată munca, timpul și tot sufletul pe care le-ai investit în cineva care însemna totul te-a dezamăgit, este normal să te faci frate cu dracul și să te aperi de tot ce te-ar putea doborî din nou.

Și atunci când ești mai a dracu, când te fofilezi și faci în așa fel încât să iasă cum vrei tu, când știi cum să-ți joci cartea în fața unui bărbat fără ca el să-și piardă interesul și să facă orice ca să te aibă, ești și al naibii de sexy.