Pierderea unei persoane dragi, cea mai apropiată persoană – Mama – este foarte dureroasă. Și dacă durerea poate fi alinată cu timpul, nu va înceta niciodată să îți fie dor de ea.

Mamele sunt unele dintre cele mai puternice și rezistente persoane.

Ele au grijă de noi așa cum nu o face nimeni și vin întotdeauna în ajutorul nostru, indiferent ce se întâmplă. Chiar dacă greșim și avem probleme, ele rămân aproape și ne ajută să depășim toate dificultățile.

Iubirea unei Mame pentru fiul sau fiica ei nu poate fi comparată cu nimic și nu încetează să existe, chiar dacă ea se sfârșește din viață.

Când ai venit pe lume, totul s-a schimbat pentru Mama ta.

Mama este prima persoană cu care te conectezi în această lume, deoarece trăiești în interiorul ei chiar din primele tale clipe și petreci atât de mult timp cu ea după ce te naști.

Ea nu a crezut niciodată că va fi capabilă să iubească o altă ființă umană atât de puternic.

Ea este protectoarea ta, cea mai mare admiratoare și persoana care nu te va lăsa niciodată să suferi.

A fi Mamă este o meserie pe tot parcursul vieții.
De cate ori a plâns o Mamă în tăcere, îngrijorându-se de copiii ei? Din cauza sănătății tale, a lecțiilor tale, a problemelor tale familiale.

Chiar dacă creștem și ne confruntăm cu probleme, Mama continuă să-și facă griji pentru noi. De câte ori s-a rugat să ne fie bine?

Mama ne iubește din toata inima, fără a cere nimic în schimb.

Să îți apreciezi Mama cât este încă în viață. Nu aștepta până o pierzi! Sun-o, spune-i despre dragostea ta, ajut-o!

Nu vei avea niciodată o persoană care să te iubească mai mult ca Mama ta! Și….. atunci când îți pierzi Mama, îți pierzi o bucată din suflet.